TE 141552 - Vpichový teplomer
Galéria |
Digitálny teplomer s vpichovou sondou typ K na silikónovom kábliku cca. 1 meter. Vpichové nerezová sonda, dĺžka cca. 130 mm. Krytie IP 65 - odolné voči striekajúcej vode. Vhodný ma meranie teploty v jadre potravinách, pri ich príprave (mäso).Rozsah merania -40°C až +250°C.
Sous vide je metóda prípravy jedla, pri ktorej sa mäso, ryby alebo zelenina varia jemne vo vodnom kúpeli pri stálej a nízkej teplote. Suroviny sú najskôr zabalené a utesnené vo vákuovom vrecku (napríklad s prísadami, koreniny a podobne). Teplota vody zodpovedá teplote jadra pokrmu, ktorý sa má pripraviť. Čas prípravy závisí od druhu a veľkosti jedla. Teplomer TE 141552 Sous-Vide sa používa na kontrolu teploty v jadre pripravovanej potraviny, či má správnu teplotu počas varenia. Vďaka extra tenkému hrotu sondy a penovej páske je možné merať teplotu jadra bez straty podtlaku vo vaku.
Materiál: Plast + antikor + elektronika
Teplota: | od: -40°C do: +250°C |
Zobrazenie v jednotkách: | °C/°F |
Dĺžka hrotu: | cca. 130 mm |
Dĺžka kábla: | cca. 1 meter silikónový |
Rozlíšenie: | 0,1°C |
Presnosť: | ±0,8°C v rozsah +20°C až +80°C, ináč ±1,5°C |
Trieda ochrany: | IP65 |
Ďalšie funkcie: | HOLD |
Displej prístroja: | veľký monochromatický LCD displej |
Napájanie prístroja: | 1x 3 V typ CR2032 (je súčasťou balenia) |
Rozmery prístroja: | cca. 42 x 20 x 78 mm |
Hmotnosť prístroja: | cca. 47 g |
Iné informácie: | Zabudovaný magnet na zadnej strane teplomera. |